Ontspanning massage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe.

Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.

Wat doet een Ontspanningsmassage voor u? 

Een Ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en geest. Heerlijk als u het druk hebt of erg gespannen bent. Na een massage voelt u zich helderder en fitter. Door massage van de huid krijgt men een betere doorbloeding, dus goed tegen cellulitus. De perfecte manier om bij stress te ontspannen.

Welke reacties kunt verwachten? 

Tijdens de massage wordt de bloedsomloop en de lymfstroom gestimuleerd. De stofwisseling en de vochthuishouding worden beïnvloed. Het is heel goed mogelijk dat u na de massage veel moet plassen. Ontspanningsmassage heeft: een pijnverminderde werking; een stimulerende of juist rustgevende invloed op ons meridiaansysteem; invloed op de spanning van weefsel, spieren en organen; invloed op onze lichaamstemperatuur.

Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe. Na de massage voelt u zich weer fris en ontspannen.

Voor wie is deze massage geschikt? 

Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden.

Massage boeken?

Fijn dat je een massage wilt boeken bij Massagepraktijk Bergen op Zoom!

Binnenkort is de massage praktijk te vinden Consensa in De Melkfabriek.

Wil je een afspraak maken? Mail even naar Linda via wellbeingderooy@gmail.com

Je bent van harte welkom voor fijne relaxte, of juist stevige (sport)massages.